Al sinds 1825 de beste schilderwerken door uw schilder uit Vollenhove

Neem contact op

Al bijna twee honderd jaar staat Fa Roebers & Zn voor u klaar als het gaat om allerhande schilderwerken. Met zowel grote als kleinschalige projecten hebben wij aanzienlijke ervaring en zodoende kennen wij altijd de juiste aanpak voor iedere klus.

Echt vakmanschap

Fa Roebers & Zn in Vollenhove werkt uitsluitend met gerenommeerde verfleveranciers zoals Sigma Coatings, Sikkens en Trimital. Dit heeft voor u als voordeel dat de verf langer blijft zitten, beter dekt en langer zijn kwaliteit behoudt. Daarnaast hebben onze schilders allemaal écht passie voor het vak en houden we altijd de nieuwste technieken als buiten- en binnenschilder voor u in de gaten. Deze combinatie van gedrevenheid, vakkundigheid en het gebruik van enkel kwalitatief hoogstaande materialen zorgt ervoor dat Fa Roebers & Zn keer op keer echt vakmanschap levert.

Als u wilt, komen wij thuis bij u langs om een advies ter plaatse te geven of om de mogelijkheden van een meerjarig onderhoudsplan te bespreken. Ook zijn wij inzetbaar voor een legio aan andere diensten, zoals het geven van kleuradvies, het leveren van schildersmaterialen en het verlenen van onderhoud of advies.

Bel ons voor een afspraak!